Αυτοματισμοί

Αυτοματισμοί 2018-02-17T12:05:29+00:00

Αυτοματισμοί

H Tenta Expert είναι συνεργάτης της μεγαλύτερης εταιρίας συστημάτων αυτοματισμού τεντών στο κόσμο, Somfy. Mε τα  πιο προηγμένα τεχνολογικά συστήματα, μηχανισμούς και αυτοματισμούς της Somfy, εξασφαλίζουν την απόλυτη προστασία του χώρου σας και ταυτόχρονα διευκολύνουν τη ζωή σας:

  • Aνεμούρια (αισθητήρες αέρα): Η Somfy κατασκεύασε ένα νέο αισθητήρα αέρα, συμβατό με όλα τα ασύρματα μοτέρ της Somfy, τον Eolis 3d με νέο πρωτοποριακό σχεδιασμό, με ακόμη πιο εύκολη τοποθέτηση και με ανθεκτικότητα στη χρήση.
    Ο Eolis 3d είναι ιδανικός για τέντες κασετίνες όπου γίνεται αόρατος! Τοποθετείται στην εσωτερική κοιλότητα του μπροστινού μετακινούμενου   μέρους και δίνει εντολή στην κασετίνα να ανέβει σε περίπτωση δυνατού αέρα. Η λειτουργία του καθίσταται εφικτή με τη χρήση απλών μπαταριών, χωρίς την ανάγκη καλωδίωσης.
  • Φωτοκύτταρα (αισθητήρες ήλιου): Ελέγχει το κατέβασμα ή το ανέβασμα των τεντών σύμφωνα με την ηλιοφάνεια, με προτεραιότητα στο ανέβασμά/ τους όταν ο αέρας ξεπερνάει ένα προκαθορισμένο όριο  (από 10 έως 50 χλμ/ώρα). Αποτρέπει το σχίσιμο του πανιού και παρατείνει τη διάρκεια ζωής της τέντας.

   

Δείτε επίσης :