Ποιοί Είμαστε

Ποιοί Είμαστε 2018-02-22T10:54:22+00:00
  • Τέντες με Βραχίονες
  • Εφελκυόμενα συστήματα
  • Τέντες με Βραχίονες
  • Τέντες με Βραχίονες

Καλωσήρθατε στην Τέντα Expert

Η Tenta Expert, βρίσκεται στους Αγ. Αναργύρους, και δίνει ένα ισχυρό παρόν με την παρουσία της στο χώρο των συστημάτων σκίασης, με τέντες, πέργκολες και ειδικές κατασκευές που συνδυάζουν ποιότητα, αισθητική και οικονομία.

Αντικειμενικός σκοπός μας είναι η μεγιστοποίηση της ωφέλειας από την εγκατάσταση μιας τέντας ως προϊόν σκίασης  που συμβάλλει στην εξοικονόμηση ενέργειας ενός χώρου, και στην αισθητική του αναβάθμιση.

Η μακρόχρονη πείρα μας έχει ως αποτέλεσμα προϊόντα και υπηρεσίες που εξυπηρετούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες των πελατών μας, είτε πρόκειται για ιδιώτες, είτε για επαγγελματίες.

Φιλοσοφία της εταιρείας μας, είναι η συνέπεια στην εξυπηρέτηση, η ποιότητα των υλικών πάντα σε συνδυασμό με τις χαμηλές τιμές.

Το έμπειρο προσωπικό και ο πλήρως καταρτισμένος εξοπλισμός μας δίνουν τη δυνατότητα να σας παρέχουμε άριστες και ποιοτικές τέντες οι οποίες μας έχουν καταξιώσει σε όλη την πορεία μας μέχρι σήμερα. Διαθέτουμε μεγάλη και πλήρη γκάμα από υφάσματα, συστήματα, εξαρτήματα και μηχανισμούς εξαιρετικής ποιότητας, Εδώ θα βρείτε τέντες όλων των τύπων και ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις για τον επαγγελματικό σας χώρο, το σπίτι, την βεράντα, τον κήπο σας.

Ποιοτικές λύσεις για κάθε χρήση. Υπεύθυνα. Εγγυημένα.

ΖΗΤΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Μελέτη/Τοποθέτηση/Κατασκευή

Επικοινωνήστε μαζί μας, και ένας δικός μας τεχνικός θα έρθει στο χώρο σας, χωρίς οποιαδήποτε οικονομική επιβάρυνση, θα σας ακούσει και θα σας προτείνει την αρτιότερη προς εσάς λύση.

Βασικός κανόνας μας : Υπεύθυνη μέτρηση, σχεδιασμός και τέλεια εφαρμογή!

Επισκευή

Η φθορά της τέντας από το πέρασμα του χρόνου, και  τις κακές καιρικές συνθήκες είναι απόλυτα συνηθισμένη. Η επισκευή τέντας είναι πλέον μια εύκολη υπόθεση, χάρη στο εξειδικευμένο προσωπικό μας. Επισκευάζουμε από τεντόπανα μέχρι όλη την κατασκευή. Προσφέρουμε τις ποιοτικότερες υπηρεσίες στις  σε πολύ προσιτές τιμές !

Συντήρηση

Εγγυούμαστε την υπεύθυνη συντήρηση σε όλα τα προϊόντα.

Η Tenta Expert σας παρέχει ένα ευρύ φάσμα από υπεύθυνες υπηρεσίες συντήρησης μέσα από την πολύχρονη εμπειρία μας, την τεχνογνωσία και εξειδικευμένο προσωπικό μας, για όλα τα προϊόντα που τοποθετεί και εμπορεύεται.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΜΑΣ

  • Δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας για μελέτη & εκτίμηση του έργου.

  • Έχοντας πάντα ως γνώμονα τον πελάτη βρισκόμαστε πάντα κοντά σας, για να καλύπτουμε τις ανάγκες σας πριν αλλά και μετά τη τοποθέτηση της τέντας σας.

  • Σας προτείνουμε πληθώρα επιλογών και λύσεων για τον χώρο σας (οικία/επαγγελματική στέγη).

  • Η πολυετής εμπειρία μας μαζί με την τεχνογνωσία που έχουμε, μας δίνει την δυνατότητα να ικανοποιήσουμε και τον πιο δύσκολο πελάτη.

  • Εργασία με μέθοδο και συνέπεια προς τον πελάτη.

  • Ανταγωνιστικές τιμές, ταχύτητα παράδοσης έργου και αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ